Utomhusträning

Vi erbjuder fem olika utomhusträningar i Göteborg som är utmanande och tuffa. Våra utomhusträningar passar alla då man jobbar på sin egen nivå. Är det något man inte kan göra pga skada eller annan orsak så hjälper våra instruktörer till med att hitta övningar som funkar för dig. Det viktiga är att man gör något än att inte göra något alls.
Samlingsplats anges i träningsschemat när du bokar dig.

Vill du provträna. Vi ger alla som inte är medlemmar att provträna en gång på något av våra gruppträningspass. Då går du in på gruppträningsschemat och väljer “Prova” och fyller i dina uppgifter där.

Skaffa träninskort
Boka dig här

 

  • TrainThatCardio 55 min, måndagar 18.00

TrainThatCardio är ett pass med längre intervaller. Vi använder oss av olika övningar där det gäller att hålla igång pulsen på en nivå som gör att du orkar hela passet.

Strength
30%
Cardio
80%
Mobility
30%

 

  • TrainThatStrength 55 min,, Tisdagar 18.00 från maj

TrainThatStrenght är ett styrkepass där man använder sin egna kroppsvikt och mini gummiband. Vi strävar efter att träna igenom merparten av hela kroppen. Här rekommenderas att man använder en yogamatta och även tar med sig egna mini gummiband. Vi lånar ut ett begränsat antal mini gummiband så vi rekommenderar att man tar med sig egna i form av S, M och L i motsånd.

Strength
95%
Cardio
20%
Mobility
40%

 

  • TrainThat50/50 55 min, onsdagar 18.00

TrainThat50/50 är ett pass med fokus på 50% styrka och 50% cardio. Vi varvar mellan olika övningar i hela passet.

Strength
80%
Cardio
80%
Mobility
40%

 

  • TrainThatRunning 55-85 min, måndagar 18.00

TrainThatRunning är ett löppass där vi jobbar med löpteknik och löpintervaller. Vi springer både på plan mark och i backar. Vi rekommenderar att man har med vätska och då gärna ett vätskebälte men isotonisk dryck i.

Strength
30%
Cardio
95%
Mobility
20%

 

  • TrainThatHiiT 55 min, lördagar 10.00

TrainThatHiiT är ett högintensivt pass. Intervallerna är korta men intensiva. Här gäller det att pressa sig själv så mycket man men ändå vara smart så man orkar hela passet.

Strength
55%
Cardio
85%
Mobility
40%