Utomhusträning

Vi erbjuder fem olika utomhusträningar i Göteborg som är utmanande och tuffa. Våra utomhusträningar passar alla då man jobbar på sin egen nivå. Är det något man inte kan göra pga skada eller annan orsak så hjälper våra instruktörer till med att hitta övningar som funkar för dig. Det viktiga är att man gör något än inget alls.
Samlingsplats anges i träningsschemat när du bokar dig.

Vill du provträna med oss? Vi erbjuder alla som inte är medlemmar att provträna vid ett tillfälle på något av våra gruppträningspass. För att göra detta, klicka på “Boka pass” strax nedan. Välj sedan “Prova” till höger om det pass du vill vara med på och fyll i dina uppgifter.

Skaffa träningskort
Boka pass

 

  • TrainThatCardio Måndagar kl. 18:00 – 55 min

TrainThatCardio är ett pass med längre intervaller. Vi använder oss av olika övningar där det gäller att hålla igång pulsen på en nivå som gör att du orkar hela passet.

Strength
30%
Cardio
80%
Mobility
30%

 

  • TrainThatRunning Tisdagar kl. 17:30 – 45 min

TrainThatRunning är ett löppass där vi jobbar med löpteknik och löpintervaller. Vi springer både på plan mark och i backar. Vi rekommenderar att man har med vätska och gärna ett vätskebälte med isotonisk dryck i.

Strength
30%
Cardio
95%
Mobility
20%

 

  • TrainThatStrength Tisdagar kl. 18:30 – 55 min

TrainThatStrength är ett styrkepass där man använder sin egna kroppsvikt och mini gummiband. Vi strävar efter att träna igenom merparten av hela kroppen. Här rekommenderas att man använder en yogamatta och även tar med sig egna mini gummiband. Vi lånar ut ett begränsat antal mini gummiband så vi rekommenderar att man tar med sig egna i form av S, M och L i motsånd.

Strength
95%
Cardio
20%
Mobility
40%

 

  • TrainThat50/50 Onsdagar kl. 18:00 – 55 min

TrainThat50/50 är ett pass med fokus på 50% styrka och 50% cardio. Vi varvar mellan olika övningar genom hela passet.

Strength
80%
Cardio
80%
Mobility
40%

 

  • TrainThatHiiT Lördagar kl. 10:00 – 55 min

TrainThatHiiT är ett högintensivt pass. Intervallerna är korta men intensiva. Här gäller det att pressa sig själv så mycket man kan men ändå vara smart så man orkar hela passet.

Strength
55%
Cardio
85%
Mobility
40%